EGEN PRODUKSJON

.

onsdag 26. oktober 2011

FARGEFORSØK





Å lytte1





Jeg hadde lyst til å prøve ut den liggende auraen i ulike farger og maleteknikker, og har brukt små lerret på ca 24x18cm. På grunn av leddgikta er motorikken min blitt dårligere, så jeg svetta litt mens jeg klippet to ulike, for meg miniatyrer av stiliserte menneskekropper - med ei vanlig saks. Hvis det skal fortsette slik, med mye miniatyrklipp, må jeg investere i ei broderisaks...












Å lytte2





2 kommentarer:

  1. Hei Sonja!

    Så gøy det er å følge med på bloggen din. Jeg ble oppmerksom på den i en samtale med Ann Rita. Som din tidligere elev er det spennende å følge med på det du gjør. Jeg fikk beholde et maleri du malte under en akttime en gang, og det bildet har vært på veggen min siden den gang. Liker den koloristiske maleteknikken.
    Og dine tanker rundt f.eks Mimesis er interresante. Som faglærer i formgiving, kunst og håndverk går det som hånd i handske å gjøre ting som har med det å gjøre, både på jobb og på fritiden. Hobbydager gir både inspirasjon og energi. Og jeg får dårlig samvittighet om jeg ikke gjøre noe.

    Mvh. Rosetrend-Silje

    SvarSlett
  2. Kor hyggelig! Har lurt på hvem som skjuler seg bak "Rosetrend", og vil gjette mer konkret i en mail til deg! Du var elev da vgs hadde mye fordypning i TFF - og da har du solid kompetanse i formgiving. Kanskje har du fått påfyll etter vgs også. Desto hyggeligere at du faktisk driver med det i jobbsammenheng.. Det betyr at du ikke ble helt kurert underveis i vgs, og har beholdt lysta og viljen til å kreere.

    SvarSlett

Populære innlegg